Thursday, September 15, 2016

ΣΥΡΙΖΑ: ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΝΕ!!!

Οι μαφιόζοι που σήμερα κυβερνούν την χώρα έχουν πάθει μια εσωτερική σκλήρυνση. Απόκτησαν την ψυχολογία των κατεχόντων, των επιτυχημένων, γραπώθηκαν από τα πόστα που κατέκτησαν και φυσικά με κανέναν τρόπο δεν θέλουν να τα αποχωριστούν. Κι όχι μονάχα αυτό αλλά έχουν πάθει και μια πνευματική αγκύλωση που καταλήγει στο δόγμα της αυθεντίας. Το βλέπουμε καθημερινά όταν βγαίνουν στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα και μιλούν. Πιστεύουν πως είναι οι αποκλειστικοί κάτοχοι της αλήθειας, της σοφίας, της αναντίρρητης πείρας και ζητούν από τους άλλους, τους πολιτικούς αντιπάλους την υποταγή και την ευλαβική συμμόρφωση.
Στο μεταξύ έχουν εμβολιάσει την κοινωνία με το ψέμα, την υποκρισία, την παλιανθρωπιά, την αναίδεια, την αυθάδεια,  τον τυχοδιωκτισμό. Αποτέλεσμα;; Απελπισία, απαισιοδοξία, κατάθλιψη!!! Αφότου κατέλαβαν την εξουσία, εμείς, οι «άλλοι», μετράμε συνεχείς ήττες!! Δηλαδή, η Ελλάδα μετράει ήττες… Έχασε τη γυαλάδα της και αποσβολωμένη βλέπει τα λάθη και τις αμαρτίες της. Οι Έλληνες, σαν τα πρόβατα ακολούθησαν το κριάρι με τον περίεργο ζωικό μαγνητισμό στη σφαγή και στο γκρεμό.

Στη διάρκεια της περίπου διετούς διακυβέρνησης είδαμε να θεσπίζουν νόμους προνομιακούς που ισχύουν αποκλειστικά για τους δικούς τους ανθρώπους, για τα δικά τους συμφέροντα, για τη στερέωση της δικής τους κυριαρχίας. Η δικαιοσύνη, η ισονομία, η ισότητα, η αξιοπρέπεια των ανθρώπων έγιναν κουρέλια. Ποδηγετούν την Δικαιοσύνη, οδηγούν στη λαιμητόμο τους συνταξιούχους, καθημερινά αδειάζουν εκατοντάδες χιλιάδες νέους στην ανεργία, κλείνουν επιχειρήσεις, τα δημοσιογραφικά ταμεία… 

Ο περιβόητος μύθος της λεγόμενης Αριστεράς είναι πλέον νοσογόνος, μολυσματικός. Δυστυχώς η πανούκλα του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να απλώνεται… Σε λίγο το φαρμάκι της απαίσιας επιδημίας θα κυλάει στις αρτηρίες όλων μας και δεν θα μας αφήνει δυνάμεις για ν’ αντιδράσουμε. Και το δράμα μας ανανεώνεται κάθε μέρα,  μέσα σε μια πνοή φθινοπωρινή!!!


No comments: