Wednesday, March 25, 2015

Η ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΥΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!!!!!


ΕΧΩ αρχίσει ν' απολαμβάνω και τις κωλοτούμπες εκείνων των φίλων που είχαν ανοίξει το στόμα τους και θαύμαζαν τα "επιτεύγματα" του Τσίπρα και της ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ κυβέρνησής του.
Δηλαδή, για να είμαστε και ειλικρινείς, ποια επιτεύγματα;;; Ας πούμε εκείνη την περιβόητη ΑΝΑΣΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, λες και η αξιοπρέπεια δεν είναι κάτι που το έχεις ή δεν το έχεις.
  • Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ δεν πουλιέται, δεν παραχωρείται, δεν χαρίζεται. Κι ούτε περιμέναμε από τους ανοήτους Συριζαίους να μας κάνουν μαθήματα πατριωτισμού.
Λοιπόν, εκείνοι οι φίλοι που έκαναν τον τελευταίο καιρό τους δήθεν αντικειμενικούς, φαντάζομαι ότι τώρα θα τις έδιωξαν ή θα έφυγαν από μόνες τους οι τσίμπλες από τα μάτια τους και θα είδαν ιδίοις όμμασιν τα καραγκιοζιλίκια του συνεταίρου του Τσίπρα, του εθνικιστή και ακροδεξιού Καμμένου.
Είναι δυνατόν να στηρίζει κανείς μια κυβέρνηση που δεν ξέρει τι θέλει;;;; Που μας γύρισε μερικές δεκαετίες πίσω για να οργιστούμε, βλέποντας επιπλέον και τον πρωθυπουργό του 36% να μιλάει στην αίθουσα τελετών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, όπου μονάχα ο πραξικοπηματίας Παπαδόπουλος είχε μιλήσει;;;;

Σήμερα ο Τσίπρας κατάλαβε ότι το ζήτημα της Ελλάδας είναι και ζήτημα της Ευρώπης!!!!!
Αλλά, από το βήμα του Πανεπιστημίου φρόντισε να χρωματίσει την ημέρα με τους κομματικούς πανηγυρισμούς ότι δηλαδή "οι μάχες της ελληνικής κυβέρνησης για τη Δημοκρατία, το κοινωνικό κράτος, την κοινωνική δικαιοσύνη και την ανάσχεση της καταστροφικής λιτότητας είναι και μάχες ευρωπαϊκές που αφορούν όλους τους λαούς της Ευρώπης"!!!!!

Λυπάμαι για τους πανεπιστημιακούς που οργάνωσαν αυτό το πανηγύρι για να δοξάσουν τον Τσίπρα. Ήδη φαίνεται ότι ο κύριος Μπαλτάς [που του έγραψε την ομιλία] έχει αρχίσει να δουλεύει καλά...
Δεν μπορεί κανείς εχέφρων πολίτης να καταπιεί τις ανοησίες των στελεχών αυτής της κυβέρνησης και δεν είναι δυνατόν να μη δει ότι ο Τσίπρας άγεται και φέρεται από τα καμώματα του Καμμένου...

No comments: